تکالیف قانونی افراد حقیقی که درآمد آنها کمتر از یک میلیارد در سال است، چطور است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۷ #27655908

با سلام. دو سوال مالیاتی داشتم.
۱: تکالیف قانونی افراد حقیقی که درآمد آنها کمتر از یک میلیارد در سال است چیست؟ دفاتر قانونی ندارند؟
۲:افرادی که بصورت دورکاری کار می کنند و مبلغ ناچیزی مثلا پونصد هزار تومان بابت کار کردن دریافت می کنند آیا باید این مبلغ به سازمان امور مالیاتی گزارش شود؟

مشاوره حقوقی مالیات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود درآمد بالای ۳۶ میلیون تومان در سال مشمول مالیات خواهد بود

درآمد بالای ۳۶ میلیون تومان در سال مشمول مالیات خواهد بود

سلام بستگی ب شغل و درامو شماداردبه تنظیم گزارشات درامدی و هزینه ای شما در اظهارنامه نیز دارد

دوست عزیز سوال شما بسته به نوع فعالیت ،صنف و..... دارد و بستگی مستقیم به تنظیم گزارشات شما دارد ولی بطور مثال سقف معافیت سال ۹۸ ۳۳۰ میلیون ریال و سال ۱۳۹۹ تا ۳۶۰ میلیون ریال در سال است و به مازاد باید مالیات داد که مبلغ مالیات بستگی به تنظیم گزارشات درامدی و هزینه ای شما در آظهارنامه دارد ولی درکل اطلاعات ارائه شده شما خیلی ناقص است و با قطعیت نمیشود دربارش اظهار نظر کرد.

با سلام و احترام
افراد حقیقی که فعالیت دارند باید در مراجع مالیاتی بررسی شود که در چه بند مالیاتی می باشند با توجه به قوانین مالیاتی و نوع شغل مهم است
و طبق مستندات قانونی نداشتن برخی دفاتر برای اشخاص باعث جریمه شدن آنها میشود
و درآمد دورکاری هم باید بررسی شود که درآمد زیر چه سقفی مشمول مالیات نمی شود