طولانی شدن بیش از یک ماه ارائه نظریه کارشناسی از جانب هیات ۵ نفره به شعبه موردنظر، قانونی هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۸۵ #27630242

سلام. خسته نباشین.
آیا طولانی شدن بیش از یک ماه ارائه نظریه کارشناسی از جانب هییت ۵ نفره به شعبه موردنطر، قانونی هست واینکه برای خواهن پرونده ایرادی نداشته باشه؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در قرار کارشناسی صادره توسط شعبه ، مهلت اعلام نظر توسط کارشناسان تعیین می شود .

مدت زمان ارایه نظر کارشناسی از سوی شعبه تعیین خواهد شد

سلام
مدت زمان ارائه نظر کارشناسی در قرار کارشناسی تعیین میشود هنچنین با درخواست کارشناس احتمال تمدید مهلت نیز وجود دارد در غیر این صورت تخلف کارشناس می باشد .

باسلام
مدت زمان کارشناسی را شعبه تعیین می کنند که با درخواست کارشناس قابل تمدید است در غیر اینصورت خارج از مهلت تعیین شده اعلام شود تخلف است.

با درود
طبیعی است.
زمان دقیق را شعبه رسیدگی کننده تعیین می‌کند

بله طولانی شدن روند کارشناسی بخصوص باتوجه به وضعیت کرونا محتمل است .

باسلام مهلت ارائه نظر کارشناسی در قرار کارشناسی تعیین میشود