ایا میتونم یک طرفه قبل از پایان دو ماه قراردادم را فسخ کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۴ #27624728

سلام
بنده به مدت ۲ ماه در ارایشگاهی صندلی اجاره کردم و صاحب کار در حضور شاهد اظهار داشت که روزانه ۲ مشتری را به من میسپارد اما اینگونه نبود.حالا میخوام بدونم ایا میتونم یک طرفه قبل از پایان دوماه قراردادم را فسخ کنم در قرارداد حق فسخی نیست ضمن این که۶عدد سفته ۱۰ میلیون تومانی بابت ضمانت هر ضرر و زیانی داده ام چطور اونا رو پس بگیرم ؟ ممنون

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان فسخ قرارداد را ندارید
می توانید با موجر قرارداد را اقاله نموده و سفته های خود را عودت نمایید
همچنین می توانید الزام ایشان به انجام تعهدات قراردادی را مطالبه کنید

سلام
شما می توانید الزام ایشان به انجام تعهدات قراردادی را مطالبه نمایید
در خصوص سفته ها نیز اظهارنامه ای مبنی بر استرداد سفته ها برای ایشان ارسال نمایید

سلام
شما باید به مفاد قرارداد پایبند باشید چنانچه ضمن قرارداد قید شده باشد که روزانه دو مشتری به شما واگذار نماید لیکن مشتری ای به شما ارجاع ندهد شما میتوانید بدوا الزام شخص را به ایفای تعهد از طریق دادگاه بخواهید چنانچه الزام نشد حق فسخ خواهید داشت
همه چیز بستگی به مفاد و شروط قراردادتان دارد.
موفق باشید