حق طلاق بدم بهش راحت تر میتونیم جدا شیم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹۰۱ #27601126

سلام
وقت بخیر.
من و همسرم تصمیم به طلاق توافقی گرفتیم مشاوره هم رفتیم. ایشون گفتن ۳۰ تومن بیا دفتر خونه بهم بده و من بقیشو ببخشم بعد بقیه مراحل طلاق انجام بدیم بنظرتون این راه مشکل ساز نمیشه؟
و اینکه حق طلاق بدم بهش راحت تر میتونیم جدا شیم؟
چه مدت طول میکشه؟
با تشکر..

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در دفتر اسناد رسمی به طور همزمان مبلغ را پرداخت و ابراء نسبت به الباقی مهریه را دریافت نمائید بعلاوه میتوانید توافقات خود را در همان دفتر به صورت رسمی ثبت نمایید

در طلاق با وکالت در طلاق زوجه،وکیل مع الواسطه میبایست ب جای زوج در جلسات حضور یابد تا صدور رای و...یک نوع طلاق توافقی هست ک زوجه هر زمانی می‌تواند بدون دلیل و مدرک خود را مطلقه سازد و بدیهیست ک کار راحتی در پیش رو دارد

با اعطای وکالت بدون حضور در دادگاه جدا شوید

با درود زوج می‌تواند وکالت بلاعزل را به زوجه تفویض نماید

سلام
میتوانید با اعطای وکالت بدون حضور در دادگاه جدا شوید
جهت پرداخت ۳۰تومن هم به نظر اقرارنامه رسمی اخذ نمایید

سلام میتوانید از طریق دفتر اسناد رسمی ضمن پرداخت ۳۰ میلیون به عنوان مهریه ،گواهی ابراء الباقی مهریه را دریافت نمایید. مراتب باید صورتجلسه شده و تصمیم شما گردد
در صورتی که حق طلاق به ایشان اعطا نمایید دیگر نیازی به حضور شما در دفتر ازدواج نخواهد بود.
حدود ۳ الی ۴ ماه طول خواهد کشید

سلام، با توجه به سؤال شما آقا هستی اگر شما سی تومن دادی حتما برگه ای که از ایشون میگیری این باشه که تمام حق و حقوق خودم را از بابت مطالبه مهریه مستند به سند شماره.... مورخ..... دفتر ازدواج طلاق شماره..... را دریافت کردم و در حال و آینده در این خصوص از آقای...... هیچگونه شکایت کیفری و یا حقوقی نداشته و ندارم چون اگر بنویسید بخشیدم دوباره می‌تواند بعد از طلاق حق خود را مطالبه کند بله طلاق توافقی راحت هست