آدرسش اشتباهه، ابلاغیه رو کجا بفرستیم مگر سامانه ی ثنا برای همین نیست که پیام ارسال ابلاغیه بدست شخص برسه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۷ #27598707

با سلام و خسته نباشید
پدرم بخاطر چکی که به شخصی داده بود و برگشت خورد بازداشت شد و بعد درخواست اعسار داد ولی قاضی پرونده به دلیل نبود آدرس شخصی که پدرم به او بدهکار است درخواست اعسار را رد کرد و این در حالیست که آدرس اون رو از سامانه ثنای اون شخص برداشتیم و در واقع در سامانه ی ثنا ثبت نام کرده و ابلاغیه ی دادگاه بهش رسیده اما وقتی از قاضی پرسیدم گفت آدرسش اشتباهه ابلاغیه رو کجا بفرستیم مگر سامانه ی ثنا برای همین نیست که پیام ارسال ابلاغیه بدست شخص برسه؟
لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابلاغ از طریق سامانه ثنا کاملا قانونی است و عدم توجه به آن استنکاف محسوب می‌شود ولیکن میتوانید بعنوان مجهول المکان از طریق انتشار آگهی ابلاغ کنید