محل پرداخت در سفته یعنی چه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۳ #27577634

میتوان نوشت بانک ملی؟ایا باید اسم شعبه نوشت؟ایا باید اسم شهر نوشت؟
ایا صادر کنند و متعد سفته میتواند به عنوان ضامن هم در سفته امضا کند؟یعنی پشت و روی سفته را امضا کند؟سفته را کجا باید واخواست زد؟

مشاوره حقوقی سفته
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

محل پرداخت هر محلی می تواند باشد بجز صادر کننده هر کس می تواند ضامن شود واخواست سفته در دادگاه صورت خواهد گرفت

درود
محل پرداخت را هر کجا می توانید بنویسید. واخواست در دادگستری انجام می شود.

مکانی برای محل پرداخت معین نشده هر جایی می توان نوشت و اما واخواست را در دادگستری باید انجام بدید و صادرکننده سفته هم نمی توانید ضامن سفته باش

محل پرداخت یعنی هرجتی که تعیین کردند

اولا شما نمی توانید بانک را تعیین نمایید دوما صادرکننده نمیتواند همزامان ضامن شود.سوما واخواست در دادگستری صورت میگیرد

عرض ادب

محل پرداخت بیشتر به خاطر دادگاه صالح برای طرح دعوا است که هر مکانی را میتوان انتخاب کرد

هر شخصی میتواند ضامن پرداخت شود البته صادر کننده نمیتواند
واخواست سفته در دادگستری انجام میشود

با سلام
محل پرداخت را می توان هر کجا تعیین کرد واخواست ان ابتدا در بانک و بعد در دادگستری انجام می شود