آیا دادگاه تجدید نظر مستندات دادنامه را مجددا بررسی می کند و یا به همان استناد دادگاه بدوی کفایت می کند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۹۳ #27567143

با سلام در یک پرونده حقوقی ملکی در دادگاه بدوی که تمام مستندات به نفع بنده بوده دادنامه صادر شد ولی به ضرر بنده رای صادر شد و مستند دادنامه این بوده که قاضی به اظهارات شفاهی که به بنده انتساب داده و به ضرر بنده بوده استناد کرده و دادنامه صادر شد در حالی که چنین اظهاراتی از ناحیه بنده صحت ندارد و طرف مقابل متاسفانه با نفوذ در پرونده توانسته پیروز شود سوال اینکه چه راهکاری وجود دارد که بتوانم احقاق حق کنم و آیا باید علیه قاضی اعلام شکایت کنم ؟ اصلا اظهارات شفاهی که صورتجلسه نشده و به تایید بنده نرسیده می تواند مستند رای قرار گیرد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید پرونده بررسی شود

بادرودوسلام باید پرونده بررسی شود.

پرونده باید بررسی شود ولی در مهلت مقرر می توانید تجدید نطر خواهی کنید

سلام
در دادخواست تجدید نظر تمام موارد را مستندا مکتوب نمایید .تشکیل جلسه و بررسی آن بنا به نظر مقام قضایی می باشد .

سلام.شما با مراجعه به دادگاه سعی کنید با قاضی صحبت کنید ومجددا یک لایحه بنویسید.

با احترام بستگی به دادگاه تجدید نظر دارد اگرلازم بداند اقدام به تشکیل جلسه و بررسی دلایل خواهد نمود.

نتیجه قابل پیش بینی نیست و تشکیل جلسه بستگی به تشخیص دادگاه دارد.