دادخواست الزام به تحویل فرزند، نموده ام، برای تسریع در رسیدگی چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۸۵۴ #27559089

سلام
۶ ماه که از همسرم جدا زندگی می کنم و ایشان حاضر به تحویل فرزند دختر ۵ ساله نیستند و دادخواست الزام به تحویل فرزند را دادم (چون حضانت تا ۷ سال با مادر هست)، حتی مانع ملاقات هم شده ام ولی باز اقدام نمی کند البته زمان رسیدگی به دادخواست من ۲۶ شهریور ماه هست.
راهی برای الزام وجود دارد یا خیر تا تسریع شود؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دستور موقت برای ملاقات فرزند را بخواهید

سلام
دادخواست را درست تقدیم کرده اید تا ۲۶ هم زمان زیادی نمانده لذا تا روز رسیدگی صبر داشته باشید انشاءالله بچه را به شما خواهند داد.

سلام دوست گرامی
می توانید دستور موقت برای ملاقات اخذ نمایید و دادگاه فورا رسیدگی و حکم به ملاقات شما می دهند

برای تسریع ، درخواست دستور موقت نمایید .‌
در اموری که تعیین تکلیف آن فوریت دارد، دادگاه به درخواست ذی نفع این دستور را صادر می نماید .
  مرجع درخواست همان دادگاهی است که داخواست الزام به تحویل فرزندراثبت کرده

سلام
باید در سوال می نوشتید حاضر به تحویل گرفتن فرزند نیست.
ماده ۵۴ قانون حمایت از خانواده:
«هرگاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند ….برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و در صورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.

سلام
ماده۷ـ دادگاه می ‌ تواند پیش از اتخاذ تصمیم در مورد اصل دعوی
به درخواست یکی از طرفین در اموری از قبیل حضانت، نگهداری و ملاقات طفل
بدون اخذ تامین، دستور موقت صادر کند.
این دستور بدون نیاز به تایید رئیس حوزه قضائی قابل اجراء است

سلام و وقت بخیر
می توانید دستور موقت برای ملاقات بگیرید .