میتونم همون لحظه با پلیس تماس بگیرم و بعد ثبت شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۸۱ #27534093

سلام. اینجانب با خانمی در عقد موقت ۱۵ ساله هستیم که خانواده ایشان اطلاع ندارند. ایشان به من اصرار دارند که همین الان باید بقیه مدت رو ببخشم و اصلا حاضر نیستن که صبر کنن. و به من هم گفتن اگر بقیه مدت رو نبخشی به خانواده ام اطلاع میدم و با خانواده ام میایم در خونتون و به خانواده ات میگیم تا مجبور بشی بقیه مدت رو ببخشی. و من هم گفتم بهشون که پدر و مادر من مشکل قلبی دارن و مسن هستن و شما اگر بیاین در خانه ی ما ممکنه حالشون بد بشه و اتفاقی واسشون بیفته ولی ایشان زیر بار نمیرن.
آیا اگر ایشان با خانواده شان بر خلاف درخواست من اومدن در منزل ما, من میتونم همون لحظه با پلیس تماس بگیرم و بعد ثبت شکایت کنم؟ حتی اگر آنها مسالمت آمیز بیایند بازم میتوانم با پلیس تماس بگیرم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید با پلیس تماس بگیرد.

درود
جرمی محقق نشود گزارش پلیس کارساز نیست.

اگر ورود آنها به محل به عنف باشد می توانید به پلیس اطلاع دهید

سلام اگر ایشان به زور وارد خانه شود نسبت به ورود به عنف میتوانید با پلیس تماس بگیرید اما در صورتی که باعث این صاحب خانه وارد خانه شده باشند نسبت به این ورود نمی توانید شکایت کنید اما با توجه به تهدیدات ایشان می تواند شکایت تهدید را مطرح بفرمایید

با سلام اگر مرتکب تهدید،توهین و یا سایر عناوین مجرمانه شوند میتوانید به پلیس اطلاع دهید تا صورتجلسه تهیه شود و بعد براساس آن صورتجلسه با ارائه دلایل کافی شکایت کنید.

با سلام
اگر برای ادامه عقد از طرق زوجه اکراهی وجود داشته باشد بهتر است یا با مشورت ویا به صورت بخشش مدت عقد موضوع را به اتمام برسانید
اگر به درب منزل بیایند و اقدامی خلاف قانون انجام ندهند امکان شکایت وجود ندارد

بادرودوسلام چنانچه جرمی مرتکب نشوند امکان شکایت نمی باشد.