آیا به وی مجازات سب النبی تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۹۴ #27519780

سلام خسته نباشین ، پسرخاله ی من ۸ ساله تو نیروی انتظامی خدمت میکنه ، متاسفانه دیروز حفاظت نیروی انتظامی دستگیرش کرده ؛ و گفته که یک ساله تحت نظرش داشته و کل تماس ها و پیام ها و حتی تلگرام به چه کسایی پیام داده رو مستند کردن ؛ هم اتاقی هاش هم متاسفانه رفتن خبر دادن که عقاید انحرافی و ضد اسلامی داره ؛ توی پیام ها و تلگرامش هم ثابت کردن که به پیامبر و اسلام و دین و جمهوری اسلامی اهانت های بزرگی کرده ؛ اومدن دیروز خونشون رو گشتن و یکی دو تا کتاب با خودش بردن ؛ متاسفانه خودش هم به افسر پرونده همه ی این چیزا اقرار کرده و امضا کرده ؛ امروز صبح رفتیم پیش بازپرسش چیز خاصی نگفت ، فقط گفت سند بذارین زندان نره تا دادگاه ( البته امروز بخاطر دیر شدن وقت محضر زندان میره ) ؛ تو رو خدا لطف کنین بگین بهش حکم سب النبی میدن ؟ ۲۲ سالش هست و همه ی این کارارو از روی جوانی و جاهلی انجام داده ؛ خودش میگفت توبه کرده ، و اینکه وکیل بگیریم براش تو این وضعیت ؟ دادگاه نظامی وکیل میذارن از حقش دفاع کنه ؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قابل دفاع است به راحتی که حکم سنگینی صادر نشود همین بس که میشه اقرار هاش رو غیر نافذ بلکه باطل کرد ...تفهیم اتهام که بشه روی جرایم ارتکابی دفاع تمام عیار کرد موفق باشید

با سلام
مجازات سب النبی مستند به ماده ۲۶۲ قانون مجازات اسلامی ، اعدام می باشد . در صورت اثبات مبنی بر عدم سو نیت و قصد و علم مرتکب ، امکان دفاع از ایشان وجود خواهد داشت .