آیا الان میتوانم طبق قولنامه رسمی بنگاه طلب خسارت کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۹۰ #27488561

سلام وقت به خیر
من در تاریخ ۱۰ تیر ۱۳۹۹ یک واحد آپارتمان خریداری کردم و تاریخ انتقال سند برای ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ در قولنامه رسمی ذکر شده و برای هر روز دیرکرد مبلغ ۱۰۰ هزار تومان در قولنامه ذکر شده اما فروشنده اطلاع داده در تاریخ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ سند آماده انتقال هست (یعنی حدود ۱۰ ماه بعد!).
بنده هم اطلاعی نداشتم که باید گواهی عدم حضور بگیرم
اگر جواب مثبت است، آیا روزهای تعطیل هم شامل خسارت می شود؟
ممنونم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما چنانچه بخواهید از وجه‌التزام مقرر در قرارداد بهره ببرید باید طی یک اظهار نامه تاریخی برای انتقال سند مشخص و ارسال کنید

سلام عرض ادب
طی ارسال اظهارنامه تاریخی برای حضور طرف معین کنید و سپس عدم حضور بگیرید

ابتدائا اظهارنامه ارسال نمایید.

باسلام
با ارسال اظهارنامه تاریخ جدیدی را تعیین کنید و گواهی عدم حضور بگیرید.

ابتدا اظهارنامه ای ارسال کنید بعد برای گواهی عدم حضور اقدام کنید

با سلام، شما باید گواهی عدم حضور بگیرید طبق اظهارنامه اعلام کنید که در تاریخی باید در دفتر حاضر شوند و اگر نیامدند گواهی عدم حضور و بعد خسارت

بادرودوسلام درابتدای کار ارسال اظهارنامه نمایید.