اون میتونه از من شکایت کنه به عنوان مزاحمت با پیج فیک یا مزاحم تلفنی؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۵ #27480759

باسلام من مدتی با فردی بودم ولی بعد از مدتی تموم شد حالا چند روز پیش بهم پیامک ‌داد که چرا با پیج فیک به اون پیام دادم در صورتی که من نبودم و براش گفتم که من نیستم و شروع کرد به توهین کردن که جوابشو دادم بعدم گفت میرم دادسرا ازت شکایت میکنم منم براش توضیح دادم که من نبودم ولی اون قبول نکرد و تهدید به شکایت کرد و جواب نداد خواستم بپرسم ایا اون میتونه از من شکایت کنه؟به عنوان مزاحمت با پیج فیک یا مزاحم تلفنی؟ در صورتیکه مدرکی دال بر مزاحمت نداره و پیامکامونم دو طرفه بوده؟ با تشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ایشون برای اثبات ادعای خودشون باید مدرک داشته باشند و با توجه به توضیحات شما ونداشتن چنین مدرکی درفرض شکایت هم نتیجه ای نخواهند گرفت

اصل برائت است و ایشان باید ادعای خود را اثبات کند

با سلام
اگر بخواهد شکایتی علیه شما نماید بایستی دلیل و مدرک برای اثبات آنرا نیز به دادگاه ارایه نماید
و نیز در صورت شکایت شما نیز به دلیل توهین به شما شکایت متقابل نمایید

با سلا. نسبت به مواردی که دوطرفه بوده حق هیچ گونه شکایت ندارند. در مورد پیج فیک در صورت انکار شما و فقدان دلیل و مستند قانونی، شکایت ایشان رد خواهد شد.

سلام
طرح هرگونه ادعایی مستلزم اثبات در دادگاه است و در صورت اقدام شما موارد خود را اعلام نمایید !

با سلام
با توجه به بیانات شما
چون شما مرتکب این عمل نشدید .اگر ایشان شکایتی هم علیه شما مطرح کند .چون قادر به اثبات این عمل توسط شما نیست.شما تبرئه میشوید.
و جای نگرانی نیست