حکم توقیف فیزیکی ماشین پدرم صادر شده باید چه کار کنم تا رفع توقیف بشود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۸۹ #27464159

سلام روی پلاک ماشین پدرم شکایت شده بود که ماشین در نزاع و درگیری رویت شده و به دنبال راننده اند پدر بنده را جلب کردن و به دادگاه بردن بعد گفتن پدر من در دعوا حصور نداشته و بنده بوده ام و باید دیگر افراد حاضر در نزاع را معرفی کنم در صورتی که اصلا ما در ان در گیری حضور نداشته ام و من هم حضور خودم را تکذیب کردم الان حکم توقیف فیزیکی ماشین پدرم صادر شده باید چه کار کنم تا رفع توقیف بشود؟؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا زمان تعیین تکلیف نسبت به موضوع خودرو در توقیف خواهد بود مگر اینکه برای پدر قرار منع تعقیب صادر و قطعی شود

درود برشما
رفع توقیف با مقام قضایی صادرکننده دستور توقیف است که مالک بعدازاثبات اینکه خودرونقشی درنزاع نداشته است از قاضی رفع توقیف را طلب کند.

سلام ابتدا باید عدم ارتباط خود با نزاع واقع شده را اثبات و متعاقبا از مقام رسیدگی درخواست رفع توقیف نمایید

سلام
در صورتی که پدرتان تبرئه شده باشد میتوانید دادخواست رفع توقیف مطرح کنید

با سلام - اگر سند خودرو بنام پدرتان باشد و در صورت حکم براءت ایشان از ماشین می توانید رفع توقیف نمایید.

درود بر شما، با توجه به اینکه پلاک به نام پدرتان است، با تبرئه‌ی ایشان میتوانید از خودرو رفع توقیف کنید.

در صورت برائت در پرونده ایشان می توانند درخواست رفع توقیف به شعبه دهند