چطور در شراکت متضرر نشوم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۸ #27464117

باسلام با دوستی قصد ثبت شرکت داریم چطور میتونم از این شراکت مطمئن شم که به ضررم نباشه و در اینده دچار مشکل نشم

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در مدارک شرکت درصد سود هر یک را مشخص نمایید

با سلام.
۱.باید قراردادی کامل و جامع با ذکر تمام جزییات در خصوص سود و زیان با شریک تنظیم کنید.
۲.باید با کسی وارد شراکت شوید که او را کاملا میشناسید و از وی مطمئن هستید.
۳.بهتر است برای منعقد کردن قرارداد از وکیل یا مشاور حقوقی کمک بگیرید

ازیک وکیل مشاوره بگیرید

با سلام
بهترین راه ممکن این است که قرارداد کاری بین شرکاء تنظیم گردد و کلیه میزان سرمایه و نحوه کار و مشارکت و حتی نحوه تقسیم سود و هزینه ها در ان نگاشته شود

با سلام
بهترین کار بررسی همه موارد دردسر ساز قبل از شروع به شراکت است و پیشنهاد میگردد در هر مورد از متخصصین آن امور مشاوره کامل اخذ کرده و در نهایت برای تنظیم قرارداد نهایی حتما با یک وکیل مجرب یا کارشناس حقوقیه آگاه به مسائل حقوقی، مالی و... ، و پی آمدها و آثار موارد مندرج در قرارداد مشورت نمایید.قطعا شفافیت مالی امور شرکت و اگاهی از عملکرد شرکت در هر زمان و مشارکت در اخذ تصمیمات مهم برای اداره امور شرکت، باعث اسایش خاطر سهامداران خواهد بود.

سلام. باید قرارداد خوبی فیمابین تنظیم کنید و موارد را با دقت بررسی کنید و قبل از انجام هرکار، با اینده نگری با وکیل یا مشاور حقوقی، مشورت کنید.‌