رفع ممنوع الخروجی زن چگونه است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۴۴ #27441810

سلام
من اقامت سوئد دارم و به مدت دو سال و نه ماه اونجا بودم الان دوماهه برگشتم ایران به خانوادم سر بزنم شوهرم تاکید داره بر ممنوع الخروجی من و من هفته اینده بلیط دارم موندم چکار کنم،شوهرم میگه برنگرد منم بخاطر اینکه ازدواج کردم با اون و ازدواجی رفته بودم باید چکار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به مدارک و مستندات و تصمیم دادستان منوط می باشد.

با سلام
زوج میتواند شمارا ممنوع الخروج کند
اما شما میتوانید با مراجعه به دادستانی شهرستان مربوطه دلایل خود را برای خروج از کشور مطرح کنید تا در صورت اثبات دلایلتان, با اجازه خروج شما موافقت شود.

زوج می تواند مانع از خروج زوجه شود

در صورت عدم موافقت زوج از طریق دادستانی اقدام کنید

باسلام زوجه بایستی با اجازه زوج یا دستور مقام قضایی ازکشور خارج گردد.

باسلام
ممنوع الخروجی ۶ماهه است وقابل تمدید

درود
همسر شما می تواند شما را ممنوع الخروج کند.