نحوه اعمال ماده ۹۱ قانون دیوان عدالت اداری به چه طریق است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۵۶ #27439317

سلام
بخشنامه ای که از سوی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور تقاضای ابطال به دیوان عدالت اداری داده شده و هیات عمومی دیوان رای عدم ابطال صادر کرده است. چون مفاد بخشنامه با قانون مدیریت خدمات کشوری مغایرت دارد لازم است اعمال ماده ۹۱ بشود. این مهم طی درخواستی به ریاست محترم دیوان عدالت اداری توسط ذینفع اعلام شده و بیش از چهار ماه هست در حوزه کارشناسی معاونت نظارت و بازرسی دیوان بدون جواب مانده است. به نظر وکلای محترم اعمال ماده ۹۱ رای هیات عمومی دیوان چگونه باید به دیوان داده شود که در هیات عمومی دیوان عدالت اداری مطرح شود و در قسمت معاونت نظارت و بازرسی معطل نماند؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۹۱ قانون تشکیلات وآئین دادرسی دیوان به صراحت اعلام نموده تعارض یا اشتباه یا مغایرت دررای با قانون مستلزم اعلام اشتباه از سوی رئیس قوه قضائیه،رئیس دیوان یا بیست نفراز قضات دیوان است وتکلیفی بر اعلام شخص ذی نفع ننموده ،شما میتوانید پیرو درخواست قبل خود مجدد موضوع را به رئیس دیوان عدالت اداری اعلام و موضوع را مورد مطالبه قرار دهید یا موضوع را به رئیس قوه قاضئیه ارائه ومورد مطالبه قرار دهید قانون مذکور دراین خصوص مسکوت است

سلام دوست گرامی
این روند اداری رسیدگی به پرونده شماست و حتما بایستی کارشناسان نظر بدهند تا بعد در هیات عمومی تصمیم گیری شود