تهدید میکنه فیلم را به زنت نشون میدم چه اقدام قانونی کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۷۶۲ #27435443

سلام. من تعمیرکار هستم. و برای تعمیر وسایل مشتری به خانه مشتری رفتم. خانمی تنها بود. که به بنده بجای پول تعمیر درخاست رابطه جنسی داد و من قبول کردم. و حین رابطه از رابطمون فیلمبرداری کرده. و بعد از چند روز به محل کار من آمده و فیلم را نشونم داده و گفته مبلغ اینقدر را بده تا فیلم را پاک کنم مگر نه نشون زنت میدم. چکار کنم؟ بدبخت شدم. تروخدا کمک کنید

مشاوره حقوقی تهدید
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنظر بنده پرداخت مبلغ مذکور ب ایشان راه را برای اخذ مبالغ بیشتر هموار خواهد ساخت از این کار اجتناب کنید و موضوع را بطریق قضایی و با طرح شکایت پیگیری نمایید

با سلام با توجه به توضیحات ناچار به تمکین هستید
درصورت اقامه شکایت از ایشان ممکن است خودتان نیز محکوم شوید چون مرتکب زنا شده اید و در صورت تمایل به اقامه شکایت حتما مراتب را از قبل به همسرتان اطلاع دهید

مبلغ را پرداخت کنید تا از مشکلات احتمالی عمل خود جلوگیری کنید

سلام
با توجه به توضیحات ناچار به تمکین هستید
درصورت اقامه شکایت از ایشان ممکن است خودتان نیز محکوم شوید و در صورت تمایل به اقامه شکایت حتما مراتب را از قبل به همسرتان اطلاع دهید (البته با شناختی که از ایشان دارید در این خصوص تصمیم گیری نمایید)

باسلام. به نظر اینجانب پرداخت مبلغ بهتر است. چون شما مرنکب زنا شده اید و اگر اثبات شود مجازات دارد اگر زنا محصنه باشد که متاسفانه مجازات سنگینی خواهید داشت.

با سلام ،بهرحال این مورد اتفاق افتاده است و در قانون جرم انگاری شده است .شما می توانید با عناوین مجرمانه اخاذی و تهدید از وی شکایت نمایید.(بهتر است در ابتدای امر واقعیت را به همسرتان اطلاع بدهید تا قبل از شکایت و اطلاع از آن از کسی دیگراز ماجرا با خبر گردند)

باسلام متاسفانه شمامرتکب زناشده این درصورت شکایت امکان اینکه خودتان نیزمجرم شناخته شویدوجوددارد،ولی درصورتی که فیلم رانشان قاضی دادگاه ندهدمیتوانیدبه عنوان اخاذی وتهدیدشکایت نمایید،