تعلق ارث پدر به فرزند بی دین امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۸ #27419721

اگر من قبلن گفته باشم که دین رو قبول ندارم ولی الان دین رو قبول دارم کسی از وارثان میتونند منو از ارث محروم کنند؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به اینکه در حال حاضر پذیرش دین را بیان نموده اید همچنان جزء وراث محسوب خواهد شد

با سلام
هیچ کس نمی تواند ورثه را از ارث محروم کند و چنانچه شما دینی داشته اید و اقرار به آن کرده اید باید آن را پرداخت نمایید ولیکن این امر مانع از تعلق ارث به شما نخواهد شد.

کافر ازمسلمان ارث نمی برد . اگر مسلمان هستید ودرحال عصبانیت گفتید که دین راقبول ندارم . ارث می برید

با سلام و احترام کافر از مسلمان ارث نمی برد اگر شما مسلمان هستید هیچ کس نمی‌تواند شما را از ارث محروم کند و اگر کسی مدعی کافر بودن شماست باید این امر را خودش اثبات کند