در جلسه حضور نداشتم و محکوم شدم؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۹۰ #27417320

بنده در سال ۹۳ در شرکت مشاور کار میکردم اتهام جعل اسناد دولتی و مهربه بنده نسبت داده شد بنده یک روز بازداشت شدم حراست وقت اداره اب از اینجانب برگه اخذ کرد مبنی بر معرفی جاعل که شخص دیگری بود و برگه را بعدا به دادگاه ارایه و اکنون با بسته شدن حساب کفیلم به دادگاه مراجعه و متوجه شدم ۲۱ سال حبس تعزیری صادر شده و حکم به اجرای احکام ۲ کیفری رفته لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی جعل
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت صدور رای غیابی میتوانید واخواهی و اعتراض و لایحه دفاعیه خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید

با سلام درصورتی ک ابلاغ واقعی صورت نگرفته تقاضای واخواهی بدهید

چون در جلسه ی دادگاه حضور نداشتید رای غیابی صادر شده بنابراین میتوانید واخواهی کنید

باسلام درصورتی که رای غیابی بوده است میتوتنید به دادگاه صادرکننده واخواهی نمایید.

سلام اگر عدم حضور در جلسات دادگاه منجر به صدور رای غیابی شده باشه ، میتونید درخواست واخواهی و رسیدگی مجدد بدین

در صورت وجود شرایط غیابی بودن رای، میتوانید واخواهی کنید.

با توجه به غیابی بودن رای می توانید واخواهی کنید