آیا امکان رد کردن بیمه بعد از بیمه بیکاری بصورت شخصی وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۲۸ #27404515

با سلام
از اسفند ۹۷ در حال گرفتن مقرری بیمه بیکاری هستم. چون متاهلم پس از ۱۸ ماه مقرری بیمه بیکاری به اتمام میرسد. بعد از گذشت دوره مذکور، این امکان وجود دارد که خودم برای خودم بیمه رد کنم و هزینه را پرداخت کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید از طریق سازمان تامین اجتماعی بیمه خویش فرما رد کنید .

بله در صورت عدم اشتغال بکار در جای دیگر می توانید به تامین اجتماعی مراجعه نموده و قرارداد بسته و حق بیمه را پرداخت نمایید ضمنا جزو سابقه نیز می باشد.