من چطور میتونم پرینت کل اس ام اس های سال گذشته ام رو در یک بازه یک ماهه بگیرم؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۵۹۲ #27402360

با عرض سلام و احترام

من حدود ۱۵ ماه گذشته، مکالمه مهمی با یکی از دوستانم به صورت اس ام اسی داشتم که متاسفانه این مکالمه پاک شده و به شدت نیازمند آن هستم. با سرچ در اینترنت متوجه شدم پرینت اس ام اس ها بیشتر از ۶ ماه امکان پذیر نیست جز با دستور قاضی. درضمن من مطمئن نیستم این مکالمه با چه شماره ای صورت گرفته است، چون طرف من چندین خط داشت.

با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
امکان پرینت پیامک به دستور قضای بیش از ۶ماه بیشتر مقدورنیست

بیشتر از ۶ ماه امکانش نیست.

به‌جز موارد مهم ،دستور قضایی برای اخذ پیرینت پیامکها داده نمی شود.

با سلام
پرینت متن پیامک در صورت صلاحدید مقام محترم قضایی و ارجاع به قسمت اطلاعات نیروی انتظامی میسر میباشد

درود
دعوی خود را علیه فرد مورد نظر طرح تا دستور قضایی برای اخذ پرینت صادر گردد .

فقط طی دستور مقام قضایی امکان بازیابی خواهید داشت.

باسلام امکان بازیابی فقط تا شش ماه گذشته امکانپذیر می باشد.