ایا میتوان قرارداد رو تمدید کرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۴۷ #27393650

با سلام. برادر بنده یک دفتر کار پارسال اجاره کرده و سه چهار روز دیگه موعد قرارداده. همسر مالک ده روز پیش با برادرم تماس گرفتن برای کسب تکلیف تمدید یا تخلیه. برادرم گفته میخواد تمدید کنمهبا توجه به شرایط ولی ایشان مبلغ کرایه رو ۳ برابر افزایش دادن. همسر صاحب ملک گفته روز پایان قرارداد ملک رو تخلیه و ودیعتونو بگیرین. باتوجه به اینکه مادر بنده بیمار هستن و هزینه های زندگی ما به عهده برادرم هس و همچنین وصعیت کرونا و اوضاع بد کسب و کارها ایا میتوان قرارداد رو تمدید کرد؟ ما باید اظهارنامه بدیم یا به شورا مراجعه کنیم؟موعد اجاره ۴ روز دیگس. ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود مصوبه ستاد کرونا شامل املاک مسکونی می شود شامل املاک تجاری نمی باشد.

اگرچه در اجاره نامه املاک تجاری مباحث مختلفی وجود دارد اما لزوما مصوبه ستاد کرونا در خصوص املاک تجاری اثری نداشته و با اتمام قرارداد خودبخود عقد اجاره منفسخ شده و در صورت عدم تمدید باید تخلیه گردد.

با سلام مصوبه کرونا شامل حال برادر شما نمیشود و باید تخلیه کنند

با سلام

مصوبه کرونا تنها در خصوص املاک مسکونی موضوعیت دارد و در سایر موارد با انقضای مدت اجاره و درخواست مالک باید عین مستاجره را تخلیه نمایید.

ولی باز میتونید تحت شرایطی برای خودتون وقت بخیرین که این امر نیاز به رویت اجاره نامه هست.

سلام شامل املاک تجاری نمی شئد فقط املاک مسکونی را شامل می شود

با سلام ... در صورت عدم توافق شما باید ملک را تخلیه نمائید.

باسلام
متاسفانه مصوبه ستاد کرونا برای املاک تجاری نیست