آیا پس از رد درخواست ملاقات موقت باز هم باید منتظر اصل رای باشم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۸۵ #27390772

سلام وخسته نباشید
دخترم ۹سال سن دارد و در حضور دادگاه اعلام کرد که میخواهد با مادرش زندگی کند پدرش درخواست ملاقات موقت داده است ولی دادگاه درخواست او را رد کرده است در بند اخر رای دادگاه نوشته شده است که:
قرار صادر شده قابل تجدیدنظر و فرجام نیست لکن متقاضی می تواند نسبت به اصل رای اعتراض و رسیدگی نماید
از بند اخر منظورشون چیه؟
ممنون

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام درخواست دستورموقت ملاقات مردودشده.

یعنی دستور موقت مستقلا قابل اعتراض نیست و این امر باید ضمن اعتراض به خواسته اصلی به عمل آید.

با درود..
در اینخصوص بنظر می رسـد که ظاهرا بنـد آخر حکایت از درخواست صـدور دسـتور موقت پدر مبنی بر ملاقات فرزند بوده که رد شده و دستور موقت هم مسـتقلا و به تنـهایی قابل اعتراض نمی باشـد..

باسلام
رای صادر فقط قابل تجدیدنظرخواهی اشت

با احترام دستور موقتی که درخواست کرده بودید رد شده و قابل اعتراض نیست

احتمالا دستور موقت بوده است که به طور مستقل قابل اعتراض نیست

تقاضای دستور موقت ملاقات رد شده است