من مشکلی با پدرم دارم که نمی توانم حلش کنم لطفا از نظر حقوقی و قانونی برای من نظر بدید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۹۲ #27390077

با سلام و خسته نباشید
من یک دختر مجرد ۲۶ ساله هستم من در مورد پایان نامه ارشدم به دروغ گفتم که تا یک هفته بعد تموم میکنم ولی متاسفانه خیلی از کارام مونده دلیلش هم دخالت های بیجای پدرم در همه کارهای من است از وقتی بچه بودم متاسفانه به دلیل بد اخلاقی پدرم همیشه از پدرم میترسیدم حتی بعضی وقت ها میترسم که ایشان مرا بکشند وقتی من در کاری موفق نمیشوم یا یک اشتباهی می کنم اذیتم می کنند یا کتکم می زنند من با اینکه ۲۶ سالمه هنوز هم از ایشان میترسم الان من که دروغ گفتم تا یک هفته بعد کارم تموم میشه و تا الان کارم تموم نشده آیا ایشان حق دارند من را کتک بزنند یا مرا بکشند؟ لظفا راهنمایی ام بفرمایید لحظه به لحظه زندگیم جهنم شده لطفا بگید از نظر قانونی چکار کنم تا ترسم از بین بره؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
لازم به ذکر میباشد که هر پدر و مادری صلاح فرزندان خود را میخواهند و به ندرت راضی به اذیت فرزندان میشوند ولی در این میان استثنائاتی نیز وجود دارد.به هنگام بروز اتفاقی مشابه میتوانید با ۱۱۰ تماس گرفته و موضوع را به آن روش به جهت عدم تامین جانی علیه پدرتان طرح دعوی نمایید

با سلام
می توانید اگر ضرب و شتم و توهین و آزاری از طرف ایشان صورت میگیرد با استناد به دلایلی چون شهادت شهود گواهی پزشکی قانونی و ... شکایت کرده و ادعای خود را اثبات کنید و مطالبه دیه و خسارت کنید. حتی بابت خسارت معنوی و آزار روحی و ارعاب نیز با اوردن دلیل می توانید شکایت کرده و ملزم به جبران کنید.