تصادف همراه نزاع چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۲ #27383411

بنده در فروردین امثال با خودرویی تصادف کردم که بهمراه خانمم بود .تا اینکه بیام پایین برای دیدن خسارت فرد مقصر اقدام به چاقو کشی کرد و دست بنده از کف دست چند نقطه آن دچار شکستگی شد.الان بعد گذشت ۱ماه و خواندن فرد خاطی به دادگاه قاضی اون فرد را آزاد نمود دادگاه را نیز به ۲ماه دیگه موکول کرد وآن فرد بصورت آزادانه میچرخه .لازم به ذکر که ۲نفر بودن که یک نفر آنها که با چاقو به دست من زده بود به دادگاه نیامده بود فقط راننده ماشین خودشو معرفی کرده

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، احتمالا مشتکی عنه یا متهم مذکور با سپردن وثیقه یا تامین دیگری آزاد هست و روند رسیدگی به پرونده با توجه به لزوم تحقیقات وقطعیت گواهی طول درمان توسط پزشکی قانونی ادامه خواهد داشت. اگر از متهم تامین گرفته نشده باشد میتوانید نسبت به این موضوع به دادیار یا بازپرس رسیدگی کننده یا دادستان مربوطه اعتراض کنید.

شخص با سپردن وثیقه یا کفالت آزاد شده و در صورت محکومیت در دادگاه موظف به جبران خسارات شما خواهد بود

در حال حاضر با سپردن تامین کیفری آزاد شده است..

در پرونده کیفری ابتدا قرار تامین صادر میشه و بسته ب جرم و ادله اثباتی قرار متناسب صادر و متهم آزاد هست اما پرونده جهت رسیدگی مفتوحه. شما تقاضای معرفی ب پزشکی قانونی کنید و ادله کافی ارائه کنید

با سلام قاضی با صدور قرار تامین کیفری متهم را آزاد نموده است .

در امور کیفری دادگاه با اخذ تامین مناسب تا پایان رسیدگی اقدامات کیفری را دنبال می کند و جای نگرانی نیست

سلام در پرونده کیفری با صدور قرار تامین مناسب و سپردن تامین متهم تا پایان رسیدگی آزاد و چنانچه موضوع نزاع و ایراد صدمه عمدی نیز موضوع شکایت باشد مجازات جرم مذکور هم در نظر گرفته میشود