تعرفه انجام معاملات خرید ملک در دفتر اسناد رسمی چگونه تعیین میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۹ #27376633

سلام ملک تجاری به مبلغ هفتصد میلیون تومان خریداری شده است . برای انتقال در دفتر اسناد رسمی چقدر خریدار باید بدهد و چقدر فروشنده . نرخ قانونی چقدر است

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما

جهت محاسبه هزینه سند ملک در دفتر اسناد رسمی باید قیمت ملک که ارزش آن را اداره دارایی اعلام می کند را داشته باشید.
از مدارکی که برای نقل و انتقال سند ملک از شما در دفتر اسناد رسمی تقاضا خواهد شد برگه مفاصا حساب مالیات نقل و انتقال از اداره دارایی است. برای ملکی که ارزش معاملاتی آن هفتصد میلیون تومان باشد ریز هزینه های انتقال سند به شرح زیر است :
ریز هزینه ها برحسب ریال
حق التحریر ۱۵,۱۰۰,۰۰۰
حق الثبت ۳,۵۰۰,۰۰۰
مالیات ارزش افزوده ۱,۳۵۹,۰۰۰
هزینه صدور الکترونیکی سند ۵۰,۰۰۰
مجموع ۲۰,۰۰۹,۰۰۰
و معمولا هزینه استعلام ها و عوارض و مالیات بر عهده فروشنده و حق الثبت و حق التحریر محضربه عهده خریدار است . موفق باشید.