دادگاه گفت نمیشه یکی دیگه اونم بخاطر مهریه بازداشت کرده ومن فقط سهم پدرشو میتونم ایا واقعا اینطوره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۲ #27367975

سلام خسته نباشید،بعداز طلاق ۱۲سال پیش همسرم مهریه نداد،وکلا غیبس زد،تا اینکه پدرش فوت کرد وسهم الارث توقیف کردم منزل پدریش که بعدفهمیدم سه دانگ به نام مادرش هست،خلاصه بعداز ۱۲سال خونه پدرش گذاشتن مزایده دوره اول مشتری نداشت افتاد دوره دوم که رفتم واسه انحصاروراثت اقدام کنم دیدم که مادرش هم چندماه پیش فوت کرده،خاستم توقیف کنم دادگاه گفت نمیشه یکی دیگه که همسرشوهرمن هست اونم بخاطر مهریه بازداشت کرده ومن فقط سهم پدرشو میتونم ایا واقعا اینطوره???

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سهم پدر شوهر قابل توقیف است و سهم مادر توقیف مقدم دارد بنابراین در صورتیکه مازاد بر طلب اول باشد امکان توقیف مازاد می باشد

سلام سهم الارث مادر ایشان هم قابل توقیف است ولی در صورتی قابل وصول است که مازاد بر مهریه همسر دوم باشد

چون توقیف همسر دوم مقدم است در صورتی که مازاد بر مهریه ایشان از سهم الارث مادر موجود باشد آنرا میتوانید توقیف نمایید.

با سلام
بله درسته همسر فعلی ایشان قبل از شما توقیف کرده بنابر این نمی توانید توقیف کنید مگر اینکه مبلغ بیشتر از مهریه خانم باشد و شما نفر بعدی باشید

با درود قسمت آخر سوال ابهام دارد، لکن بله توقیفی که زودتر انجام شده مقدم است، اگر سهم الارثی بماند سهم زوج قابل توقیف می‌باشد.

باسلام واحترام درصورتی میتوانید توقیف نمایید که طلب همسردوم را پرداخت نمایید یا ارزش خانه بیش از طلب همسر دوم باشد

سلام توقیف ‌مازاد ارزش مال مزبور به شرط تناسب بهای مال با میزان بدهی همسرتان بابت مهریه امکانپذیر است.