انحصار وراثت چطور انجام میشه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۵۸ #27367965

سلام وقت به خیر
اگر پدر خانواده فوت کرده باشد وراث می توانند ادعای ارث میراث کنند و از مادر شکایت کنند با این که پروانه ساخت مغازه ها بنام مادر خانواده است

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله می تواند به پروانه ارتباطی دارد.

با سلام، برای گرفتن ارثی که از پدرتان باقی مانده، مطالبه ارث رو به طرفیت تمام وراث مطرح کنید

درصورتی که پدرتان اموالی به نما خودشان داشته باشند شما میتوانید تقاضای انحصار وراثت نمایید

پروانه ساخت به تنهایی دلیل بر مالکیت نیست اگر در زمان فوت این اموال تحت مالکیت پدرتان باشد ارث محسوب و هر یک از وراث به نسبت در آن سهیم هستند.

سلام
به جهت اموالی که بنام مرحوم است بله اما اموالی که به نام مادرتان شده خیر و با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی میتوانید اقدام کنید

باسلام
وراث میتوانند درخواست مطالبه ارث نمایند
انحصار وراثت از طریق دفاتر خدمات قضایی انجام میگیرد

با درود..
در لینخصوص برای گواهی انحصار وراثت می نوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید..
در خصوص سـئوال دوم؛ علیرغم ناقص بودن طزح سـئوال؛ در صورت لزوم، از طریق رزرو مشاوره اقدام نمایید..