مقصر هزینه رو نمیده چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۸۵ #27364059

با سلام
من پارسال یه تصادف داشتم
که طرف مقابل مقصر بوده
خرج ماشین من ۵۲ ملیون شد
ک اینو کارشناس اول گفته بود
این آقا دوباره رفت اعتراض زد برای کارشناسی سه نفره اونا خسارت منو ۴۰ ملیون برآورد کردن
۳۰ ملیون بیمه داده بود چون سقف تعهدات بیمه ۳۰ تومن بود
اونو همون اول داد
الان ۱۰ تومن باید طرف مقابل میداد که باز هم رفته اعتراض زده
الان برای من ابلاغیه اومده و متن ابلاغیه به این صورته

متن ابلاغیه:
در خصوص تجدیدنظر خواهی خانم/آقای بطرفیت شما نسبت به دادنامه صادره از این شعبه ، به پیوست نسخه ثانی دادخواست و ضمائم تجدید نظر خواهی به شما ابلاغ میشود . مقتضی است حسب ماده ۳۴۶ قانون آئین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی چنانچه پاسخی دارید ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ،به نحو مکتوب به این دادگاه تحویل دهید . در غیر اینصورت پرونده بدون دفاع شما به مرجع تجدیدنظر ارسال میگردد.
ضمنا به پیوست دادخواست تجدید نظر خواهی/فرجام خواهی (و ضمائم) ارسالی از خدمات قضائی (مکانیزه) ارسال می گردد

لطفا بهم بگین باید چیکار کنم تا این پولو ازش بگیرم خیلی آدم نامردیه

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر‌
چیز خاصی نیست رفته تجدیدنظر خواهی کرده که با توضیحات شما به نظر به جایی نمیرسه و فقط دنبال اطاله دادرسی هست.شما هم در این مرحله که تبادل لوایح میگن ظرف همان ده روز،یک لایحه در جواب لایحه تحدیدنظرخواهی ایشون تقدیم کنید.از طریق دفاتر خدمات قضایی هم میتونید اقدام کنید.
موفق باشید

با سلام ،از این فرصت استفاده نمایید و در زمان تبادل لایحه ،لایحه متقن و جامع به دادگاه تقدیم نمایید

سلام وقت بخیر لایحه وادله ومدارک ایشان را که باآن تجدیدنظرخواهی کردند مطالعه و درپاسخ لایحه ای مناسب تنظیم وثبت نمایید

با سلام
با توجه به لایحه تجدیدنظر خواهی ایشان و مدارک موجود خودتان لایحه دفاعیه تنظیم کنید و از دفاتر خدمات قضایی ارسال بفرمایید اگر نیاز به جلسه رسیدگی باشد به شما ابلاغ خواهد شد

می توانید با مطالعه لایحه تجدیدنظر خواهی ایشان، لایحه ای در دفاع از خود تنظیم و ارسال نمایید تا ضمیمه پرونده شود، مدارک خود مبنی بر میزان هزینه ماشین را نیز ضمیمه نمایید