این اقرارنامه قانونی است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۷ #27357888

من هنوز عقد نکردم و میخاستم ببینم میشه از خانوم تعهد بگیرم که مهریشا بعد عقد ببخشه

اقرار نامه ابرا مهریه
سرکار خانم ................................ فرزند ......................... به شماره شناسنامه ..................... و کد ملی ................................. و به آدرس سکونت ............................................ در سلامت و رضایت کامل به موجب این سند اقرار نمودند تمامی مهریه مندرج در سند نکاحیه خود را به همسر خود جناب آقای ................. فرزند ......................... به شماره شناسنامه ............... و کد ملی ............................ ابرا نموده و ذمه زوج درخصوص پرداخت مهریه به زوجه بری گردیده و زوجه در این خصوص حق هیچگونه مطالبه ای را نخواهد داشت. ضمنا" زوجه حق هرگونه ادعا و اعتراض احتمالی را از خود سلب و ساقط نمود.
لازم به توضیح است این اقرارنامه با توافق زوجه قبل از عقد تهیه گردید و زوجه متعهد شد بلافاصله پس از عقد به صورتی رسمی این اقرارنامه را در محضر ثبت نماید و در صورت عدم ثبت رسمی این اقرارنامه نیز خود حکم قانونی دارد. زوجه اطلاع کامل در مورد شرایط همسر خود داشته که با این شرط عقد جاری شده و تمامی اختیارات فسخ و یا تغیر این اقرارنامه را از خود صلب نمود .

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. ابراء ذمه زوج زمانی موضوعیت دارد که عقدی محقق شود و مهریه تعیین گردد.
این اقرارنامه وجاهت قانونی ندارد.

با سلام
خیر فاقد وجهه قانونی است
اولا قبل ازدواج هیچ حقی برای زوجه وجود نداشته که بخواهد ان را ابرا نماید
دوما برای بذل و ابرا تنها مرجعی که دادگاه آنرا معتبر میداند دفاتر اسناد رسمی است و با دست نوشته این امر فاقد اعتبار خواهد بود

سلام
توافق نسبت به امر عدمی امکان ندارد . در موضوع شما نسبت به امری توافق شده که هنوز محقق نگردیده است .

خیر امکان پذیر نمی باشد.

ابرا شرایطی دارد که شرایط ان در اینجا مورد خدشه است

خیر
چون هنوز حقی برای زوج به وجود نیامده است که زوج بتواند آن را ابرا نماید