ایا میتونم خونه رو بعنوان مهریم بگیرم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۳۲ #27351177

من از همسرم دارم جدا میشم و یه خونه داریم قولنامه ای نصف خونه بنام منه و نصفش بنام همسرم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستثنیات دین شناخته شود خیر

برای اخذ مهریه از خانه ایشان دو راه دارید اولا میتوانید با توافق زوج خانه رو در برابر مهریه بردارید. یا از طریق توقیف این خانه راچنانچه مستثنیات دین نباشد بابت وصول مهریه انجام دهید

اگر مستثنیات دین نباشد، بله

اگر در ردیف مستثنیات دین نباشد قابل توقیف است.

سلام یک منزل جزو مستشنیات دین است

درود
اگر فقط سه دانگ را دارند مستثنیات دین است.

قابل توقیف است اما همسر شما دفائیاتی از باب مستثنیات دین یا همان دارایی های غیر قابل توقیف می تواند به دادگاه ارائه نماید. تصمیم دادگاه در این خصوص ملاک عمل است