اقدام به شروع درگیری خیابانی به صورت چند نفره قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۱ #27339412

احتراما در صورتی که شما با خانواده در خودرو در حال حرکت باشید و مشکلی در ماشین باشد که مجبور به حرکت سریع باشید و ماشین جلویی در حال حرکت آهسته باشد و شما مجبور به بوق زدن شوید و سرنشینان آن خودرو جلوی ماشین شما بایستند و چند نفره به حالت حمله از ماشین خود پیاده شوند و به سمت ماشین شما بیایند و مسلما قصد زد و خورد داشته باشند به ادعای اینکه مثلا چرا من فحش داده ام در حالیکه من فحش ندادم و حتی از خودرو به دلیل همراه بودن خانواده پیاده نشدم برای جواب دادن یا درگیری آیا این کار آنها در قانون جرم است و از چه طریقی باید اقدام کرد؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بدلیل ایجاد مزاحمت میتوانید شکوائیه کیفری کنید .