تغییر سن شناسنامه ای چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۸۶ #27329857

اینجانب متولد متولد بهمن ماه ۱۳۶۴ می باشم می توانم سن شناسنامه ای خود را تا چهار سال تغییر دهدم؟

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بدون تقدیم مدارک و مستندات امکان پذیر نمی باشد.

سلام و ادب واحترام در مورد کاهش سن خدمتتان عرض کنم حتما باید در واقعیت وجود داشته باشد صرف اینکه برای ازدواج، کار ، ظاهر باشد مورد قبول قضات محترم قرار نمی گیرد چون از دید شما یک کاهش سن است اما بار حقوقی دارد

با سلام
اگر مدارک و دلایل کافی نداشته باشید غیرممکن است.

با درود . اگر دلایل و مدارک قابل قبول برای ارائه به مقامات قضایی داشته باشید می توانید سن شناسنامه ای را تغییر داد.

باسلام
بدون دلیل امکان تغییر اسم وجود نداردسن. واقعی قابل تغییر نیست.
اگر سن واقعی مندرج در شناسنامه اش کمتر از پنج سال با مدرک ودلیل میتونه به دادگاه رجوع کنه برای طرح داد خواست

سلام و ادب واحترام در مورد کاهش سن خدمتتان عرض کنم حتما باید در واقعیت وجود داشته باشد صرف اینکه برای ازدواج، کار ، ظاهر باشد مورد قبول قضات محترم قرار نمی گیرد چون از دید شما یک کاهش سن است اما بار حقوقی دارد.

با سلام اثبات این که سن واقعی کمتر یا بیشتر از سن شناسنامه ای است امری دشوار است در این خصوص می توان به شهادت شهود و ارجاع به پزشکی قانونی برای تشخیص سن واقعی استناد کرد باید توجه داشت که بر طبق ماده۲۴۱ قانون آیین دادرسی مدنی ارزش شهادت شهود با دادگاه است.