با درج اسم فرزند در شناسنامه به صورت صوری توسط متوفی، در انحصار وراثت تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۳۲ #27314830

پدر خانواده برای گرفتن وام از طریق پارتی در اداره ثبت احوال اقدام به اضافه کردن یک فرزند به تعداد فرزندان خود کرده است .بعدا نیز برای ابطال شناسنامه صوری اقدام نکرده و در شناسنامه پدر نام فرزند موجود است. اکنون باید چکار کرد؟
و در صورت فوت پدر وراث می توانند برای انحصار وراثت اقدام نکنند.
اگر اقدام کنند روند به چه صورت است؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به منظور تصدیق اظهارات خواهان استعلامی از اداره ثبت احوال اخذ وثبت سایر روند صدور گواهی حصر واثت ادامه پیدا میکند.

سلام
در صورت عدم اقدام ممکن است بعدها جهت انجام نقل و انتقال دچار مشکل شوند لذا اخذ انحصار ورثه ضروری است

سلام
تا پس از ابطال شناسنامه،انحصاروراثت صورت نخواهد گرفت

با سلام
وجود شناسنامه و اطلاعات در اداره ثبت احوال سند رسمی دال بر حیات فرد دارد و تا ابطال آن این روند حقوقی وجود خواهد داشت