برای گرفتن بیمه بیکاری بهتره عدم نیاز درخواست بدم یا اتمام قرارداد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۸ #27285094

شرکت خصوصی کار می کردم چند سال. از ۹۹ قرارداد نبستند باهامون. حالا به چند نفرمون گفتند دیگه نیایید سرکار. برای گرفتن بیمه بیکاری بهتره عدم نیاز درخواست بدم یا اتمام قرارداد؟ برای من کدام بهتر است؟ مجددا تاکید می کنم که اصلا قراردادی در ۹۹ نبسته بودیم.
ضمنا حقوقی که به من می دادند کمتر از چیزی بود که به بیمه اعلام و رد می کردند. تو رو خدا راهنمایی کنید. واقعا سر در گم شدند.

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه برای بیمه بیکاری می بایست شرکت با شما اعلام همکاری نماید و شما را اخراج کرده باشد .

با سلام
اگر کارفرما اعلام عدم نیاز بزند و نامه ای به شما دهد میتوانید از آن طریق برای اخذ بیمه بیکاری اقدام نمایید
در غیر آن میتوانید به طرفیت کارفرما از طریق اداره کار اقامه دعوی و بازگشت به کار و مطالبه حق و حقوق نمایید

باسلام
درصورت اثبات اخراج از طرف کارفرما نیز میتوانید مشمول بیمه بیکاری شوید

جهت برقراری بیمه بیکاری، شرکت باید اخراج شما را به صورت کتبی اعلام نماید در غیر این صورت بیمه بیکاری به شما تعلق نخواهد گرفت

با سلام..
در اینخصوص لازم ضرورت دارد که شرکت مربوطه با مساعدت لازم، مراتب اخراج شما را اعلام نماید تا موضوع باعث برداشت غلط ناشی از ترک کار بصورت داوطلبانه و ارادی از سوی شما تلقی و تفسیر نگـردد. در اینصورت مشمول بیمه بیکاری خواهید شد..
موفق باشید..

با سلام
از طرف شرکت باید اخراج شما اعلام گردد تا حمل بر ترک کار ارادی از سوی شما نگردد .

سلام. شما باید از شرکت بخوایید تا یک قرارداد یکساله برای امسال تنظیم نموده و به همراه یک نامه عدم نیاز به شما تحویل دهند. به شرکت بگویید که این کار هیچ ضرری برای شرکت ندارد.حواستون باشه از روزی که براتون بیمه واریز نشده فقط یکماه فرصت دارید تا کارای بیمه بیکاری رو انجام بدید. یعنی اگه مثلا شرکت بیمه آبان ماه شما رو واریز کرده، شما تا آخر آذرماه فرصت اقدام دارید.