زنا و یا رابطه نامشروع پسر مجرد با زن شوهردار با پیامک قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۸ #27277607

سلام، اگر شخصی حدود ۳ سال و نیم پیش با خانومی آشنا شود و ابتدا خانم بگن مطلقه هستن و و به هم پیامک بدهند و چند باری مکالمه کنند و پسر مجرد از ایشون به صورت پیامکی درخواست کنند برا رابطه و ایشونم جواب مثبت بدهند ولی زمانی که برن دنبالشون ایشون بگویند متاهل هستند و حتی با فرد دیگری هم در ارتباط هست و پسر کلا منصرف شود و خانمو پیاده کند و بعد باهاشون تماس بگیرند و اعلام کنند بهتر است با هم نباشیم چون شما متاهل هستید و ایشونم قبول کنند.
خواستم بدونم اگه بعد از این همسرشون شکایتی از فرد مجرد بابت متن پیامکها انجام دهند و ارتباط با همسرشون
۱.با توجه به گذشت این چند سال ایا قاضی دستور پرینت مکالمات و متن پیامکها را میدهد؟
۲.آیا بعد گذشت این چند سال امکان دادن متن پیامک مقدور هست؟
۳.تا چند سال این موضوع قابل رسیدگی هست؟
۴.آیا در صورت اثبات پیامک به ارتباط و حرف از رابطه حکم زنا است و مجازاتش چیست؟
ممنون بابت وقتی که میگذارید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام

جواب ۱ بله به دستور مقام قضایی امکان پذیر است البته نباید مدت زمان زیادی گذشته باشد .

جواب ۲ از اپراتور مربوطه باید سوال شود

جواب ۳ تا زمانی که شاکی شکایت نماید(البته نه مدت زمان طولانی )

جواب ۴ رابطه نامشروع ثابت میشود و نه زنا (با جرم زنا متفاوت است ) و جریمه نقدی و شلاق در صورت اثبات در بر خواهد داشت

با توجه به گذشت مدت طولانی از این موضوع قابل پیگیری نیست.

رابطه نامشروع با پیامک قابل احراز است ولی زنا خیر

باسلام خیر ...مخابرات شش ماه موظف است پرینت را نگهداری کند