در شرایطی که پیاممون رو پاک کنیم ولی چند نفر در گروه شهادت بدند که ایشون پیام داده بوده ولی پاک کرده؛ امکان شکایت هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۱ #27273300

سلام.
مطمئنم با پاسخ به این سوال سوالات خیلی ها هم جواب داده میشه.
سوالم اینه اگر در محیط چت عمومی (مثلا گروهی عمومی شامل ۲۰ نفر در واتس آپ) به شخصی بدون بردن نامش/ یا با بردن نام تهمت یا دروغ نسبت بدیم یا فحش بدیم و یا تهدیدش کنیم از این ۴ حالت کلا خارج نیست). آیا در شرایط زیر طرف میتونه شکایت بکنه (چه به پلیس فتا یا به دادگستری و کلانتری) یا خیر؟
۲- در صورتی که پیام رو پاک نکنیم اما در پیامی دیگر قبل از شکایت اون فرد مثلا بنویسیم عذر میخوام یا گوشیم دست کس دیگری بود
۳- اگر اسم فرد رو نیاورده باشیم کلا میتونه شکایت کنه یا نه؟
۴- اگر اسم فرد رو نیاریم اما جوری بنویسیم که بقیه متوجه بشند منظور کی هست میتونه از بقیه برای شهادت کمک بگیره؟
متشکرم.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون خطاب به کسی نبوده و فرد مخاطب را عنوان نکرده اید که چه کسی است قابل پیگیری و شکایت با تراواشات ذهنی شهود وجود ندارد.

اگر توهین صریحا به کسی نسبت داده شده باشه بله امکان شکایت و طرح آن وجود دارد ولی اگر صریح به شخص معین نباشد نه خیر این امکان وجود ندارد.

با سلام، خیر قابل شکایت نمی باشد. چون شخص معین را بهش توهین نکرده ایم

برای اثبات توهین باید اسم فرد ذکر شده باشد.

توهین باید خطاب به شخصی باشه....

سلام
توهین و افترا میبایست به شخص خاصی خطاب شود و در اینصورت قابل شکایت میباشد