ترک پرستار سالمند از منزل بدون تحویل دادن سالمند چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۱۶ #27265656

ترک پرستار سالمند الزایمری از منزل بدون تحویل دادن او به فرزندان چه حکمی دارد و در ضمن پرستار بعد از رفتن توهین و افترا نسبت به سالمند و دخترش نزد ریس شرکت کرده است ممنون پاسخگو باشید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مرتکب ترک فعل شده.

در صورت کوتاهی ایشان , مشار الیه مرتکب جرم شده می توانید از وی شکایت کنید

سلام
حسب مدارک و مستندات در خصوص توهین و افترا می توانید شکایت کنید .

کوتاهی در انجام وظیفه محسوب می شود و درصورت آسیب به سالمند مسئول جبران می باشد . در صورت شکایت شما نسبت به توهین و افتراء مجازات می شود .

بااحترم
ترک فعل انجام شده است

اگر بدین علت اسیبی به پدر شما رسیده باشد ،به نظر می رسد عمل ایشان طبق ماده ۲۹۵ ق م ا. جرم باشد.اتهام توهین و افترا نیز در صورتی که بتوانید اثبات کنید ،قابل شکایت است.

با سلام
در صورتی که فردی موظف به نگهداری از شخصی باشه و به هر نحو کوتاهی کنه میتوان با ارایه مدرک و دلیل از ایشان شکایت کرد درمورد توهین و افترا هم قابل پیگیری و شکایت هست