با عدم پرداخت دستمزد توسط کارفرما، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۳ #27251856

کارفرما بر اساس رای اجرای احکام دادگاه از پرداخت دستمزد به کارگر با رای صادره از اداره کار خودداری و اجرای احکام نیز از بازداشت مدیر عامل شرکت حقوقی خودداری می کند با توجه با اینکه شرکت فاقد حساب و اموال فعال می باشد.
تکلیف چیست سریعترین روش و اقدامات پیشنهادی چیست؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اموال شرکت قابل توقیف است

سلام
تنها راه وصول احکام صادره از سوی اداره کار ، توقیف اموال شرکت می باشد و راه دیگری در قانون پیش بینی نشده است

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی کیفری از کارفرما به دلیل عدم پرداخت حق بیمه و عدم اجرای حکم کنید

متاسفانه تنها راه وصول احکام صادره از سوی اداره کار ، توقیف اموال شرکت می باشد و راه دیگری در قانون پیش بینی نشده است . البته بعضی از قضات قائل به مسئولیت شخصی مدیر عامل می باشند و با جلب وی موافقت مینمایند ولی تعداد این قضات اندک است .

تنها راه توقیف اموال حتی لوازم اداری شرکت هست. در صورت عدم موفقیت می توانید علیه مدیر عامل مبنی بر مسئولیت مدنی در قبال اشخاص ثالث در محاکم عمومی طرح دعوی کنید