شرایط صحت قولنامه چیست؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۵۳۲ #27250651

با سلام و خسته نباشید
برادرم با ساخت یک قولنامه جعلی ادعای خرید ملکی فاقد سند را از پدر مرحومم کرده و با ادعای متصرف بودن برای گرفتن سند در اداره شهرسازی پرونده تشکیل داده
مواردی که قابل توجه هست اینکه
۱_ در تاریخ قولنامه برادرم ۱۴ ساله بوده
۲_ امضای درج شده بنام پدرم با امضای مسلم الصدور وی مطابقت ندارد
۳_ قید اشتراکات گاز و آب و برق در قولنامه درصورتی که تاکنون ملک مذکور این اشتراکات را ندارد
۴_قولنامه بدون شاهد و بدون اثر انگشت است
۵_برادرم از ارائه اصل قولنامه امتناع میکند و فقط یک نسخه کپی برابراصل آن موجود است
۶_ در قولنامه ادعا شده که ملک ویلایی است درصورتی که در آن زمان این ملک فقط زمین خالی بوده و تصاویر هوایی آن سال قابل استعلام است

باتوجه به این موارد و اینکه بنده شکایت کردم بنظر شما عزیزان این موارد برای اثبات امر کافی است؟ یا اگر نیازی به موارد دیگری است بنده را راهنمایی فرمایید از لطف شما سپاسگزارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معتبر و قابل استناد می باشد ...

سلام وقت بخیر
دارای اعتبار میباشد.

با سلام معتبر می باشد

با درود معتبر میباشد

با سلام
معتبر میباشد

سلام
بله صحیح و قابل استناد است.

سلام
معتبر می باشد .