خانومم بعد محکومیت در تمکین و گرفتن مهریه در واتساپ تهدید کرده که از من مدارک و فیلم دارد که پخش خواهد کرد آیا به استناد همین اسکرین شاتهای واتساپ اگه شکایت کنم محکوم میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۳ #27213498

با سلام
خانومم بعد به اجرا گذاشتن مهریه و گرفتن دار و ندار و حقوق ماهانه من در دادگاه تمکین بصورت قطعی محکوم شده و الان در واتساپ بنده را تهدید کرده که فیلم و مدارکی از من دارد که پخش خواهد کرد و با پخش آنها ممکن است کسی کشته شود، من از خودم مطمئنم میدانم کاری نکردم ، ولی تهدید بنده را خیلی اذیت کرده است به استناد همین اسکرین شاتها میتوانم شکایت کنم و محکوم گردد و مجازات آن چیست؟
سپاس از وکلای بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شکایتی تحت عنوان نشر تصاویر مطرح کنید

سلام با درود شکایتی تحت عنوان نشر تصاویر مطرح کنید موفق باشید

بادرود شکایتی تحت عنوان نشر تصاویر مطرح کنید

می توانید شکایت خود را تحت عنوان تهدید به انتشار تصاویر و اسناد خصوصی مطرح نمایید

سلام،بله شما میتوانید با ارائه مدارک به دادگاه با عنوان تهدید از ایشان شکایت نمایید.

سلام بله امکان شکایت برای شما وجود دارد. مجازات بستگی به نظر قاضی و قانون دارد

با درود بستگی به مفاد پیام ها دارد با وجود علقه زوجیت نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه