مردی که هیچ دارایی منقول و غیر منقول ندارد چه اقدامی باید بکند، آیا ثبت مرد را جلب و زندانی می کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۴ #27209017

سلام در مقابل برگه لازم الاجرا ثبت اسناد که بابت مهریه از طرف زوجه به زوج ارسال شده مردی که هیچ دارایی منقول و غیر منقول ندارد چه اقدامی باید بکند آیا ثبت مرد را جلب و زندانی می کند یا نه

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ضمانت اجرای ثبت صرفا بازداشت اموال است.
در صورت عدم حصول نتیجه در ثبت برابر تبصره ذیل ماده۱۱۳قانون برنامه ششم توسعه پرونده را اخذ و از طریق دادگاهدجهت وصول مطالبات خود دادخواست تقدیم بفرمائید.

ثبت حق جلب نداردو پرونده به دادگاه ارسال میشه و میتونین اعسار بدین

اگر شما دادخواست اعسار بدهید و مورد قبول واقع شود جلب نمیشوید در غیر اینصورت و رد اعسار شما امکان جلب وجود دارد

خیر ثبت حق جلب نداردو پرونده به دادگاه ارسال میشه و میتونین اعسار بدین

با سلام و احترام اداره ثبت مجوزی قانونی برای جلب و زندانی نمودن ندارد در صورت تقدیم دادخواست مهریه از ناحیه همسرتان پس از قطعی شدن دادنامه و و پس از در خواست صدور اجرائیه پرونده جهت اجرای به اجرای احکام مدنی ارسال می گردد پس از ابلاغ و اعطاء مهلت قانونی نسبت به پرداخت مهریه در صورت استنکاف شما چنانچه ایشان تقضای اعمال نحوه اجرای محکومیت های مالی نمایید در این صورت نسبت به جلب و نهایتا حبس نمودن شما اقدام خواهد شد بدیهی است جنابعالی نیز پس از تقدیم دادخواست مهریه دادخواست تقابل مبنی بر اعسار و تقیسیط و یا بطور مستقل ضمن اینکه پس از پس از صدور حکم قطعی و یا در مرحله اجرا حکم قبل از انقضای فرجه قانونی دادخواست اعسار و تقسیط تقدیم نمایید و اینکه پس از جلب نیز با توجه به ملبغ محکوم به با سپردن وثیقه و یا کفالت نیز تقدیم دادخواست اعسار و تقسیط می توانید اقدام نمایید و حقوق قانونی شما به شرح فوق برای تقدیم اعسار و تقیسط محفوظ می باشد موفق باشید