ایا میتوان تلقی کرد که بایع از حق فسخ خود عدول کرده است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۰۳ #27203547

با سلام
سوال اول جمله( چنانچه یکی از چکهای مذکور در مبایعه نامه وصول نگردد بایع حق دارد ملک را بدون مراجعه به دادگاه به هر کس که صلاح بداند بفروشد و مبلغ پیش پرداخت خریدار را نیز پس از کسر خسارات بوی باز گرداند و خریدار این شرط را پذیرفته است) شرط انفساخ یا نتیجه است یا شرط فسخ است؟
سوال دوم چنانچه بعد از اعلام فسخ از سوی بایع بعد از وقوع شرط فوق خریدار مراجعه نمود و اصرار به معامله داشت و فروشنده بوی اعلام کرد در صورت پرداخت مبلغ بیشتر از مبلغ قرارداد اعلام فسخ شده حاضر است به معامله برگردد و خریدار قبول نکرد ایا میتوان تلقی کرد که بایع از حق فسخ خود عدول کرده است؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،فسخ مستلزم تایید است.

سلام
نیاز به بررسی مدارک دارد.

فسخ مستلزم تایید است....

در خصوص سوال اول حق فسخ تلقی میشود
در مورد سوال دوم باید دلایل محکمه پسند ارائه شود

با سلام فسخ نیاز به تایید دارد فلذا پرونده باید بررسی دقیق شود

سلام شرط مقرر در اول سوال به نظر شرط انفساخ است

باسلام
فسخ نیاز به تایید دارد و به صرف عدم پرداخت ثمن معامله نمیتوانید ملک را به شخص دیگری منتقل کنید