قانع نبودن یکی از وراث به سهم الارث دریافتی و توقیف اموال را چگونه باید پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۳ #27168460

با سلام
خواهر بنده به زور می خواد که ارث او به طور کامل مانند برادر ها تعلق گیرد و می گوید در صورت مخالفت با او اموال را توقیف می کند فرق توقیف کردن با مهر وموم و پلمپ ترکه و تحریر ترکه چیست؟
وصیت تملیکی چیست؟ اصلا به حقش راضی نیست و سهم نصفی که به دختر می رسد را قبول ندارد
ما که نمی خواهیم کار غیر قانونی کنیم و خدایی نکرده سهمش را بخوریم ما می خواهیم هر کس سهم خودش را بگیرد آیا قانون حرف اورا قبول می کند و اموال را پلمپ می کند؟ آیا می تواند درد سر ایجاد کند و اموال را پلمپ کند؟ اصلا نمی گذارد کار پیش رود چگونه ما هم مثل خودش او را اذیت کنیم و همون طور که حال مارا گرفته حالش را بگیریم اگر راهی دارید ممنون میشم بگید.
باتشکر

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

* وصیت تملیکی

وصیت تملیکی عبارت است از اینکه کسی عین یا منفعتی از مال خود را برای زمان بعد از فوتش به دیگری به طور مجانی تملیک کند. با این نوع وصیت، شخص می‌تواند تا حدودی تکلیف اموال خود را معین کند. مانند صرف اموال برای ساخت مدرسه، دانشگاه، مکان ورزشی و مسجد.

به شخصی که وصیت می‌کند، موصی؛ به کسی که به نفع او وصیت تملیکی شده است، موصی‌له و به مورد وصیت، موصی‌به گفته می‌شود.

در وصیت تملیکی، تملیک با قبول موصی‌له پس از فوت موصی محقق می‌شود، لذا قبول آن قبل از فوت موصی موثر نیست. موصی می‌تواند از وصیت خود رجوع کند؛ حتی اگر موصی‌له، موصی‌به را قبض کرده باشد. بنابراین نسبت به موصی‌له، قبول و رد وصیت بعد از فوت متوفی معتبر است، به این معنا که اگر موصی‌له قبل از فوت موصی، مورد وصیت را رد کند، بعد از درگذشت فرد می‌تواند آن را قبول کند و اگر بعد از فوت موصی آن را قبول و قبض کرد، دیگر نمی‌تواند آن را رد کند. با قبول قبل از فوت موصی، قبول ثانوی بعد از فوت ضرورت ندارد.

قانون اموال را بطور عادلانه تقسیم میکند پسر ۲ برابر دختر ارث میبرد .
فرقی نمیکند مهر و موم شود یا توقیف . در هر صورت ایشان بدون دلیل نمیتوانند توقیف را بخواهند و ترکه مهر و موم میشود .