آیا صورتمجلس تفکیکی اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۰۵ #27164267

سلام خدمت وکلای مستقل کانون وکلای دادگستری
مالک قسمتی زمین مشاعی با رسم نقشه ای اقدام به تقسیم ملک به قطعات متعدد مینماید و به صورت رسمی نیز طی سند رسمی انتقال مال غیر منقول به الف انتقال میدهد. بعد از گذشت ۲۰ سال هم اکنون زمین خریداری شده تحت تصرف ادارات زیربط تبدیل به فضای سبز و جاده کمربندی شده با وجود سند رسمی انتقال دادگاه مالکیت الف را نسبت به ملک محرز نمیداند و همچنین بعلت طرف دعوا قرار ندادن کلیه مالکین مشاعی دعوا رد شده است.
۱.آیا صورتجلسه تفکیکی که توسط مالک اولیه تنظیم شده دارای اعتبار است؟
۲.با توجه به رای دادگاه ابتدائا بایستی دعوای اثبات مالکیت مطرح گردد؟
۳.با توجه به استعلام از اداره ثبت و جوابیه آن اسامی تعدادی از مالکین مشاعی بعلت مخدوش بودن اسناد غیر قابل ذکر است میتوان طرف دعوا را مالکین مشاعی پلاک کلی اعلام و بصورت اگهی ابلاغ نمود؟ اساتید محترم راهکارهای جلوگیری از رد دادخواست را اعلام فرمایند.

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قوانین مربوط به افراز و تفکیک اراضی از قواعد آمره اند و اشخاص نمیتوانند بدون رعایت قوانین راسا نسبت به تفکیک اقدام نمایند و اعمال خلاف قوانین مذکور اثر حقوقی ندارد، لذا انتقال رسمی اشاره شده نیز مشاعی بوده است.جهت درخواست هرگونه پروانه ساختمانی درخواست همه شرکا لازم است .
اگر شرکا همکاری ندارند میتوانید درخواست افراز بدهید و در صورت غیرقابل افراز بودن(همان قواعد آمره که ذکر شد)،می توانید از مرجع قضایی دستور فروش کل پلاک را اخذ کنید.

با سلام - اگر صورتمجلس تفکیکی به امضاء همه رسیده باشد معتبر و لازم الاجراء است و شما می توانید دادخواست اثبات مالکیت را به دادگاه تقدیم نمایید. موفق باشید

سلام
بله صورتمجلس تفکیکی نسبت به همه اشخاص امضا کننده معتبر و لازم الاجرا می باشد.

با توجه به اینکه به امضای همه امضا کنندگان رسیده است لذا دارای اعتبار بوده و لازم الاجرا خواهد بود لذا می توانید دادخواست اثبات مالکیت خود را تقدیم دادگاه نمایید

درود
بله صورت مجلس تفکیکی قابل استناد است دادخواست اثبات مالکیت مطرح کنید.

سلام
ظاهرا چون مالکیت مفروز مالک در ملک مورد بحث محقق نیست دادگاه دعوی را نپذیرفته است
چون شخص مورد نظر دارای سند مالکیت مشاعی در ملک مورد بحث است دعوی اثبات مالکیت ضرورت ندارد بلکه باید سند مالکیت مفروز ایشان در قطعه مورد نظر
از طریق مقررات افراز املاک مشاع تحصیل گردد
در صورت جمع شرایط مقرر در قانون تعیین تکلیف اراضی و ساختمان های فاقد سند با استفاده از این قانون نیز میتوان اقدام
نمود.

باسلام شما بطرفیت تمام مالیکن مشاع ملک طرح دعوا کنید مضافا اینکه در قسمت دادخواست ستون دلائل یکی از دلائل شما درخواست استعلام از پلاکهای سایر مالکین باشد ودادگاه با در خواست استعلام شما دستور استعلام پلاکهای ثبتی را از اداره ثبت اسناد و املاک صادر می کند و متعاقب. آن اداره ثبت اسناد و املاک موظف به پاسخ مقام قضایی هستند.موفق باشید.