پیدا کردن اطلاعات شخصی و فرستادن آن برای فرزندش جرم است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۶ #27162645

با سلام
بنده با آقایی چندی پیش اختلافاتی داشتم ازونجا که در دادسرا مدتی ثبت پرونده انجام میدادم ازون طریق تونستم
اطلاعات ثنا خودش و پدرش را بدست بیاورم و برایش فرستادم که اگر بیش ازین اذیتم کنه به پدرش از طریق ادرس یا تلفن خبر میدم
و چند وقت بعد ازش شکایت کردم
آیا این کار من جرم تلقی میشه؟ چون اطلاعات را اصلا به کسی ندادم و فقط برای خودش فرستادم بعدش هم پیامها را پاک کردم در ضمن بنده الان کارمند دادسرا نیستم

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
وفق قانون جرائم رایانه ای، مصوب ۸۸؛
انتشار یا در دسترس قراردادن داده های الکترونیکی متعلق به دیگری بدون رضایت وی، جرم و مشمول مجازات است. و درصورتیکه توسط متصدی که به مناسبت شغل خود مرتکب جرم گردیده، باشد، مشمول تشدید مجازات به بیش از ۲/۳ حداکثر مجازات مقررقانونی نیز میگردد.
لیکن اگر شما وفق اظهاراتتان، تنها به تهدید وی بسنده نموده اید، (هرچند که تهدید ، اگر بنا بر اوضاع و احوال، موثر واقع گردد، خود نیز جرم و قابل مجازات است)، لیکن باتوجه به اوضاع و احوالی که مجبور به این تهدید گشته و این نکته که هرگز به انتشار آن اقدام ننموده اید، لذا علی الظاهر عمل ارتکابی شما، قابلیت دفاع و رفع اتهام را دارد.
پیشنهاد میگردد قبل از اقدام به هر نوع عملی، از عدم مشمولیت تبعات کیفری ،اطمینان حاصل نمایید.

سلام وقت بخیر....بله شاید علیه شما اقدام ب شکایت کنند...