با سرمایه این دوستان چه باید کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۶ #27153318

سلام
ما ۶ نفر شریک بودیم که کاری رو استارت زدیم با این امید که در صورت موفقیت اولیه شرکتی رو ثبت کنیم و ادامه بدیم اما بعد از ۶ ماه دو تا از شریکها با این انوان که نمیتونند وقت بگذارن جدا شدن . در ضمن ما خودمون کارها رو انجام میدیم فعلا کارگر و کارمندی نداریم . بعد از جدا شدن دوستان هم فشار کاری و هم فشار مالی برای ما زیاد شده . سوال من اینه با آورده این دوستان چطور رفتار بشه در ضمن تکرار میکنم تا زمان جدایی هیچ توافق نامه یا شرکتی ثبت نشده بوده
ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم تنظیم قرارداد می توانند سرمایه خود را مسترد نمایند

درود
دو شریک می توانند با اثبات آورده خود را مسترد کنند.

وقتی قراردادنباشد اثبات زیان وارده به سبب خروج ایشان ازهمکاری بعید است .به نظرمی رسد باید آورده ایشان راپس دهید

دوست عزیز وقتی قرارداد و شراکتی نبوده و آنها هم کاری انجام نداده اند زودتر وجه را استرداد کنید و رسی و اقرار رسمی برای دریافت از آنها بگیرید.چون ممکن است بعدا آنها راههایی را دنبال کنند که مجبور شوید پول را با تاخیرش بدهید یا شراکت را با شاهد اثبات کنند و از زحماتی که کشیده اید سهمی ببرند🌻

فقط نسبت به اصل آورده میتوانند ادعا نمایند

وقتی قرارداد ندارید ، به انصاف بشینید یه وکیل هم بعنوان حکم تعیین کنید تا مشکل رو رفع کنه

باسلام درصورت عدم قرارداد میتواند آورده خود را استرداد کند