از چه راهی اقدام کنم تا سهامش را به جای بدهی بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۹ #27138774

با سلام و خداقوت. دو سال هست که مهریه و نفقه خودم و دخترم را اجرا گذاشتم اما شوهرم به عمد چیزی نمی دهد. همش فراری هست. الان سهام عدالتش را می توانم توقیف کنم.ضمن اینکه حساب مربوط به سهام عدالت ایشون هم مسدود هست. از چه راهی اقدام کنم تا سهامش را به جای بدهی بگیرم. حداقل یه چیزی دستمون رو بگیره. واقعا برایمان سخته. لطفا راهنمایی بفرمایید.
باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ..
مراجعه به اجرای احکام ، و درخواست توقیف سهام عدالت از شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه .