اثبات دادن نفقه چگونه است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۷۸ #27105759

سلام
من ۵ سال با زنم زندگی کردم حدود ۱ سالو نیم نفقه به شماره کارتش واریز کردم ولی بقیه رو دستی دادم آیا با ضبط صدای ایشان و اقرار به اینکه من از لحاظ مالی در حد توانم کم و کسری برایشان نذاشتم و اینکه کارهای منزل رو به اختیار خودشان انجام داده و یا دست نوشته ای به خط خود و امضا و اثر انگشت خود ایشان
برای اثبات دادن نفقه و کارهای منزل به اختیار خود انجام داده است کافی هست برای دادگاه؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فیش واریز، صدای ضبط شده، شهادت شهود به دادگاه ارائه دهید

بادرودوسلام مستندومستدل به فیش های واریزی تادیه نفقه را احرازواثبات نمایید.

با استناد به فیشهای واریزی میتوانید پرداخت نفقه را اثبات کنید

درود:از نظر دادگاه مدارک مستند باید دشته باشی مثل فیش واریزی،کارهای منزل همچنین پول دستی وغیرو به عنوان اماره قاضی از ان استناد می کند ،میبایست مورد تایید قاضی قرار گیرد.

برای اثبات نفقه باید فیش های واریزی را ارائه دهید

اگر دستی پرداخت کرده ای باید شاهد بیارید و یا قرینه ای دال بر پرداخت ارائه بدید

سلام
به فیشهای بانکی و
شهادت شهود
میتوان استناد کرد