میخوام انصراف از طلاق بدم، آیا میتونم اینکارو انجام بدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۷ #27094755

با سلام
بنده با خانومم طلاق توافقی داشتیم و الان در مرحله مشاوره هستیم، ولی من میخوام انصراف از طلاق بدم، ایا میتونم اینکارو انجام بدم؟ و اینکه گواهی عدم امکان سازش رو چه کسی یا نهادی صادر میکنه؟ ممنون

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

گواهی عدم امکان سازس از طریق دادگاه خانواده صادر خواهدشد.

اگر در مرحله مشاوره هستید هیچ اشکال و مشکلی پیش نخواهد آمد می توانید انصراف خود را به طرف مقابل اعلام کنید.

سلام
ایا میتونم اینکارو انجام بدم؟ بله
در طلاق توافقی تا قبل از اجرای صیغه هر زمان که پشیمان شدید طلاق توافقی انجام نمی شود
در صورت انصراف از طلاق توافقی قبل از صدور گواهی عدم امکان سازش کلیه توافقات و مراحل انجام شده کان لم یکن تلقی می گردد.
امکان تغییر در توافقات تنظیم شده تا جلسه رسیدگی دادگاه وجود دارد حتی بعد از صدور رای هم به نحوی وجود دارد
چه کسی یا نهادی صادر میکنه؟
مشاوران منتخب قوه قضاییه در مراکز مشاوره خانواده
مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش ۳ ماه است . یعنی ظرف ۳ ماه از تاریخ ابلاغ گواهی ( نه تاریخ صدور آن در دادگاه ) باید آن را به دفترخانه ارائه داد . در صورتی که در این مدت گواهی به دفتر ثبت طلاق ارائه نشود ، گواهی عدم امکان سازش دیگر اعتباری نخواهد داشت .
مشاوران نتیجه داوری شان را به دادگاه گزارش می دهند . در صورت عدم حصول آشتی ، دادگاه در یک جلسه رسمی غیر قضایی به توافق زن و شوهر برای طلاق رسیدگی می کند و در نهایت گواهی عدم امکان سازش را صادر می کند .

باسلام
تا قبل از صدور رای طلاق توافقی، هر کدام از زوجین می تواند از طلاق توافقی منصرف شوند و هیچ الزام قانونی نیز وجود ندارد